Tőzsdei befektetés 2020 videó csomag

Jelentkezés

Készítek neked egy Videó csomagot, amelyet bármikor elővehetsz, ha 2020-ban pénz akarsz keresni a tőzsdei kereskedéssel.

A videók lényege az összefüggések tisztán látására törekedik és nem arra, hogy tippet adjon. Mutatok egy példát, amire valószínűleg kevesen figyeltek:
Mi okozza, hogy a gáz árfolyama emelkedik 30%-ot majd rövid időn belül ugyan azt az elmozdulást megteszi az ellentétes irányba? Ez már a múlt, inkább arra fókuszáljunk, hogy jövőre részese legyél a lehetőségnek.

befektetés

A befektetési instrumentumokat külön kategóriákra osztom fel: Devizapárok, Indexek, Részvények és Nyersanyagok, Nemesfémek. Ezekből a kategóriákból ragadok ki néhány olyan terméket, amelyekben évről évre ugyan azok a nagy lehetőségek jönnek létre.
Nem csak a gáz az egyetlen olyan instrumentum, amelyben nagy elmozdulások vannak rövid idő alatt. Ezekre világítok rá és elemzem ki a videókban. Összegyűjtöm Neked 2020 várhatóan 10 legjobb instrumentumát, amelyre érdemes odafigyelni és azt is részletesen kifejtem, hogy mire kell odafigyelned.

A Videók készítése folyamatban van és az Új év első hetében fogom befejezni őket, tehát akkor tudom megosztani Veled is őket. Most akciós bevezető áron már meg is rendelheted és a 2020-at úgy fogod kezdeni, hogy tudod mire figyelj az évben. Mivel egy ilyen jellegű videó sorozat nagy elvárásokat is támaszt a készítővel szemben, ezért amennyiben megvásároltad és megnézted a videókat, viszont nem vagy elégedett velük, visszafizetem a pénzedet.

Bevezető ár December 22-ig:  15.000 forint 


Az jelentkezés sikeresen elküldve

Sajnos valami hiba történt, próbálja meg újra

Feldolgozás alatt...