Tanulj Kereskedési Stratégiát!

Jelentkezés

Sokan vannak, akik megkeresnek engem azzal, hogy egy stratégiát akarnak csak megtanulni, amit tudnak alkalmazni. Mindig elmondom a következőt: Ahhoz, hogy hosszú távon sikeres tudj maradni, mindenképpen egy komplett tudásra van szükséged. A komplett tudás abban segít neked, hogy a tőzsdei kereskedés során egy teljes képet tudj szemlélni és megvizsgálni olyan szempontok alapján, amelyek igazán lényegesek.
A siker egészének természetesen része a stratégia, sőt kifejezetten vannak olyan emberek, akik arra vágynak, hogy néhány feltétel teljesülése esetén kereskedést tudjanak indítani. Főleg nekik lett kitalálva ez az oktatási forma.

stratégia

Ez egy nagyjából 2 órás oktatás, ahol egy konkrét stratégiát tanulhatsz meg a kereskedési igényeid függvényében. A jelentkezés után kapsz tőlem egy néhány kérdésből álló kérdőívet, amiből ki fog nekem derülni, hogy milyen stratégia áll a legközelebb a kereskedői habitusodhoz illetve az elképzeléseidhez. Ezen a 2 órás oktatáson egy stratégiát kapsz tőlem, amelyet tudsz utána alkalmazni a kereskedéseidnél.
Természetesen a stratégiák mind a tapasztalataimat és a tudásomat tükrözik, tehát használható információk birtokában leszel a 2 órás oktatás végére.

Bevezető ár: 35.000 forint helyett 20.000 forint


Az jelentkezés sikeresen elküldve

Sajnos valami hiba történt, próbálja meg újra

Feldolgozás alatt...