Stratégia videó csomag – 10 stratégiával!

Jelentkezés

Kezdő vagy haladó, nem számít. Ezt a stratégia videó sorozatot az elmúlt 10 év tapasztalata ihlette. Az összes stratégia tükrözi a kereskedői szemléletemet is: egyszerűség és hatékonyság. A stratégiákat nem fantázia nevekkel illetem, hanem aszerint kategorizálom, hogy mennyi a cél pip szám az adott nyitásoknál.
A videókban kizárólag az általam tesztelt és jól működő technikákat mutatom be és a lehető legegyszerűbben magyarázom el. Aki tanul nálam, az tudja, hogy az érthetőség számomra nagyon fontos.

stratégia videó

A kereskedési stílusomat inkább a hosszabb távú kereskedések és a viszonylag nagy elérhető Pip szám jellemzi. Rövid távú vagy éppen skalpolásos módszert ritkábban alkalmazok. Ennek a legfőbb oka az, hogy idő arányosan nem tetszik a megtérülése.

A videó csomag 10 kereskedési stratégiát tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez és stílusához a leginkább megfelelőt. Amit már említettem, a cél alapján kategorizáltam őket:

5-15 pip: 2 stratégia

Ez a 2 stratégia a skalpolásról szól. Gyűjteni kell a pipeket kereskedésenként. Látható, hogy a cél 5-15 pip között van. Indikátorok és technikai szintek közötti összefüggésre épülnek + hír kereskedés.
Kockázat/Hozam aránya: 1:3
Gyertyák: 5p és 15p

50-150 pip: 3 stratégia

Ezeknél a stratégiáknál már magasabb Pip számra vadászunk. A felhasznált tudás: Technikai szintek, Trendek, Indikátorok, gyertya alakzatok, tőzsdei alakzatok, korrelációk. Ezeknél a stratégiáknál jellemzően néhány napig érdemes tartani a kereskedést.
Kockázat/Hozam: 1:2 , 1:3, 1:5
Gyertyák: 1h, 4h, 1d

150pip+ : 5 stratégia

Ezek a stratégiák már igazi befektetői szemléletet igényelnek. Alapvetően a stratégiák alapján nyitott kereskedések hosszabb idegi nyitva vannak, akár néhány hétig is. A felhasznált tudás: Technikai szintek, Trendek, Indikátorok, gyertya alakzatok, tőzsdei alakzatok, korrelációk.
Itt már olyan technikákat tudsz elsajátítani, amivel a piacból nagyobb szeleteket tudsz kivenni kisebb idő befektetéssel. Az idő az pénz.
Kockázat/Hozam: 1:2 , 1:3, 1:5, 1:7
Gyertyák: 4h, 1d, 1w

A videókban bemutatott kereskedési módszerek mindegyiket általam is alkalmazott kereskedési technika. Ez azt jelenti, hogy lehet sikeresen kereskedni velük… A videókban felhasznált tudás anyagot elmagyarázom, vagy ha segítségre szorulsz, akkor biztosítok számodra díjmentesen segítséget élő szó, vagy videó formájában!

Akciós áron: 35.000 forint helyett 15.000 forint


Az jelentkezés sikeresen elküldve

Sajnos valami hiba történt, próbálja meg újra

Feldolgozás alatt...