Binatex vélemények

Az Internet világa azért jó, mert sok információ van fent és ezek könnyen el is érhetőek. A Binatex vélemények is egy olyan témakör, amelyről találhatsz bőven infót. Fontos, hogy mielőtt belevágsz a kereskedésbe egy brókernél, nézz utána, hogy mennyire megbízható. A legegyszerűbb mérce egyébként az, hogy más emberek mit gondolnak, vagy tapasztaltak.
Vigyázni kell! Szűrni kell az információkat. A Binatex vélemények keresgélése közben találkoztunk a gyors meggazdagodás igéjét hirdető cikkekkel, amelyek egyébként tiltottak. Nem is ezzel van a legnagyobb gond, hanem a kamu kommentekkel, amit elhelyeznek alatta. Ne dőlj be nekik. Nézzük mik vannak:

Kifizetésről a Binatex vélemények

Ha meg akarod kapni a befektetett pénzed, akkor ne ide töltsd fel. Azt tapasztaltam a legtöbb véleménynél, hogy nem szeretnek fizetni egyáltalán. Ha profitod van, akkor várhatod a kifizetést, mert sosem fog megérkezni, hacsak nem óriási szerencséd van és elnéztek valamit.

binatex vélemények

A Binatex vélemények leírják azt is, hogy a befektetett alaptőke, amennyiben nem veszítette el az illető (furcsaságok vannak a platformon is) vagy visszamegy, vagy nem. Az is lutri. Volt aki 1 hónapot várt, de volt olyan is akinek csalásra hivatkozva felfüggesztették a kereskedési számláját. Ekkor se kifizetés, se befizetés többé.

Binatex vélemények a kereskedési felületről

Többen azt írták, hogy a demo számlán mennyire egyszerűen keresték a  pénzt, majd utána az éles számlán semmi sem úgy működött. Volt aki letesztelte a demot és az éles számlát párhuzamosan, és nagyon sok esetben teljesen mást mutatott. Úgy tűnik a gyors meggazdagodás illúzióját adják el. Sokan sajnos be is dőlnek neki.
Voltak olyanok, ami mondjuk nagyon nem jó, akik azt hitték, hogy a binatex az egyetlen bróker Magyarországon 🙂 Ez nem így van.

A kereskedési élmény része a binatex vélemények alapján komolytalan. Van, aki eljátszadozik rajta, de szerencsére a legtöbben rájönnek, hogy el kell engedni ezt a céget, és egy megbízható brókert kell keresni.

binatex vélemények

Binatex vélemények és a valós szabályozás

Szeretnék leszögezni egy fontos infót már az elején. Ők nem egy szabályozott bróker és az Európai Unióban ők nem legálisan működnek. Ezért van kiadva az MNB oldalán is figyelmeztetés a cégre.
Vannak kicsit bugyuta kommentek, amelyek próbálják az ellenkezőjét állítani, viszont ha pénzről van szó akkor hallgass inkább olyanokra, akik értenek hozzá. Röviden és tömören megfogalmazom a konklúziót: Ahol nincs szabályozás, ott nem tudsz kihez fordulni, ha nem fizetnek ki. Az pedig eléggé kellemetlen.

Összességben inkább olyan cégeket válassz, amelyekről jókat írnak és pozitívak a kommentek is. Van ilyen.