5 órás távoktatás kurzus

Jelentkezés

Ár: 60.000 forint

Az 5 órás képzést több megközelítésből is hasznos lehet:

  1. Ha már kereskedsz és vannak ismereteid, azokat át tudjuk beszélni és adott esetben javítani a kereskedési hibákat.
  2. Ha még nem kereskedsz, viszont tervezed, hogy elkezded, akkor betekintésed lesz a kereskedés világába. Az alapokat meg tudjuk tanulni az 5 óra alatt.
  3. Ha rossz tapasztalataid voltak a tőzsdei oktatókkal, akkor megismerheted az oktatási stílusomat és látni fogod, hogy tényleges tapasztalati tudást adok át.

5 órás távoktatás

Alapvetően egy ideális induló kombináció az 5 órás felkészítő és a kezdő videó csomag. A videók arra jók, hogy az alapokat megtanuld belőlük, majd az 5 órán belekezdjünk a tanulásba. 5 óra alatt nem leszel tőzsdeguru, viszont látni fogod, hogy mennyit tudsz fejlődni velem, ha szkeptikus lennél.
Természetesen az órákat nem egybe tartjuk. 1, vagy maximum 1,5 óra egy oktatás maximális időtartama. Az időpontokat mindig az adott hét elején egyeztetjük és hetente 2-3 alkalom maximum amit megtartunk. Az oktatásokat általában Skype-on keresztül képernyő megosztással tartjuk. Mindig vannak házi feladatok. Látni akarom, hogy amit megtanítok azt alkalmazni is tudod a technikai elemzésben.

Az oktatás ebben az esetben is teljesen személyre szabott. A jelentkezésed után fel foglak keresni, hogy átbeszéljük a céljaidat és felmérjem a jelenlegi tudásod. Azt fogom tanítani, amire igazán szükséged van.

Válaszd ezt az oktatási típust, ha érdekel a tőzsde világa, viszont még nem érzed magad teljesen elkötelezve. az 5. óra végén garantálom, hogy várni fogod a hatodikat vagy válaszd akkor, ha már elkezdted a kereskedést, viszont érzed a hiányosságaidat!


Az jelentkezés sikeresen elküldve

Sajnos valami hiba történt, próbálja meg újra

Feldolgozás alatt...