20 órás távoktatás felkészítő képzés

Jelentkezés

Ár: 220.000 Forint

20 óra alatt nagyon sokat lehet tanulni. Fontos, hogy elméleti oktatással kezdünk, viszont minél hamarabb a gyakorlati részhez kell eljutnunk. Ez már a kereskedést jelenti. A döntés a tiéd, hogy hol kereskedsz, hogy demo vagy éles számlán csinálod.. nem szólok bele. A lényeg az lesz, hogy betartsd a szabályokat és megtanulj sikeresen kereskedni. Minden tanítványom egy általam megadott táblázatban vezeti a kereskedéseit, hogy azokat át tudjuk beszélni. Elmondom mi volt a jó és min kell javítani a következő kötésnél, így nagyon gyorsan lehet fejlődni és viszonylag gyorsan el lehet érni a sikeres kereskedői szintet!

távoktatás

Az oktatások előre megbeszélt időpontokban vannak és maximum heti 3-4x 1 óra. A Skype a legideálisabb kommunikációs eszköz, viszont vannak ezen kívül is megoldások. Képernyő megosztást alkalmazok, ami azt jelenti, hogy minden órán látod az én képernyőmet. Lépésről lépésre haladunk és minden órára van házi feladat. Fontos látnom a fejlődést. Ezek a házi feladatok főleg technikai elemzések készítés a tanultak alapján.
Amikor ez már jól megy, akkor átváltunk a 100% gyakorlathoz. A demo számlás kereskedéseidet fogjuk napról napra átbeszélni. Egy táblázatban kell vezetni mit miért nyitottál és zártál. Ezek mellé minden esetben szükség van a technikai elemzés elmentésére, ami alapján a döntésedet meghoztad. Ennél a résznél fogod látni ahogyan fejlődik a számla egyenleged.

Távoktatás teljesen személyre szabva

A jelentkezés után felhívlak és átbeszéljük a tapasztalataidat. Az órákon csak veled foglalkozok és azt tanuljuk, amire szükséged van. Több éves tapasztalatom van az oktatás terén és ennél még több a kereskedés területén.
Nem a sablont oktatom, nem a tankönyvi rizsát. Nem bemagolni kell a tudást, hanem gyakorlatiasan alkalmazni. A tapasztalataimat adom át, amit én is megtapasztaltam, ahogy nekem bevált. Több száz tanítvány van a hátam mögött, szóval tudom, hogy lesz hatékony az oktatási forma. Egy dolgot garantálok! Tőlem egy erős tudást kapsz, és a többi már csak rajtad fog múlni!

Ha megtetszett az oktatási forma, akkor jelentkezz és keresni foglak! Amennyiben a személyes oktatást kedveled inkább és Budapest környéki vagy, akkor kattints IDE !


Az jelentkezés sikeresen elküldve

Sajnos valami hiba történt, próbálja meg újra

Feldolgozás alatt...